Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi 2 Projesi Bilgilendirme Toplantıları
Proje kapsamında Bilgilendirme Toplantıları’nın on dokuzuncusu 8 Eylül 2016 tarihinde Mersin’de gerçekleştirildi.
HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN GELİŞTİRİLMESİ 2 PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI
8 EYLÜL MERSİN
Genel Müdürlüğümüz tarafından ülkemizde gelişen insan kaynakları kapasitesine “Hayat Boyu Öğrenme” kavramını tanıtarak katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi–2 Projesi Bilgilendirme Toplantılarından on dokuzuncusu 8 Eylül 2016 tarihinde Mersin’de gerçekleştirilmiştir.
Mersin bilgilendirme toplantısının açılış konuşmalarını Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ersan ULUSAN, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman DENİZ ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA gerçekleştirmiştir.
Mersin bilgilendirme toplantısının katılımcıları Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı kurumların temsilcileri, ilgili STK temsilcileri, üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinden temsilciler, il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerinin temsilcileri, paydaşlar ve özel sektör temsilcilerinden oluşmuştur.
Toplantıların sabah oturumlarında Proje Teknik Destek Ekibi, projeyi tanıtan sunumlarını gerçekleştirmiş, ardından öğlen oturumunda katılımcılarla birlikte masa başı takım çalışmaları gerçekleştirilerek il düzeyinde “Hayat Boyu Öğrenme” ile ilgili sorunlar, beklentiler ve çözüm önerileri değerlendirilmiştir.